Cum să petreci timpul în casă, în cuplu

Acasă » Blog » Cum să petreci timpul în casă, în cuplu

Chiar dacă izolarea nu este cel mai fericit context, aceasta poate fi un bun prilej pentru a vă redescoperi relația. Fiind zi de zi împreună putem descoperi că nu comunicăm suficient sau chiar că, de multe ori, simțim nevoia de a petrece timp doar cu noi înșine, iar acest lucru poate fi chiar benefic pentru relație.

În timp ce trecem prin această perioadă de izolare, este important să vorbim cu partenerul  despre nevoile fiecăruia.

Odată cu distanțarea socială, crezi că metodele de a petrece timp împreună într-un mod mai interesant s-au limitat, dar o modalitate de a menține scânteia în relație este să creezi „întâlniriși activități fără a ieși din casă.

Iată câteva activități pe care ți le propunem pentru a petrece timpul în doi pe perioada carantinei:

Să începem cu micul dejun. De obicei, micul dejun, este servit pe fugă deoarece te grăbești să pleci cât mai repede pentru a nu întârzia la serviciu, sau chiar deloc. Dar cât de des ai luat micul dejun în pat într-o zi a săptămânii? Surprinde-ți partenerul, dar ai grijă la firimiturile din pat.

Nu ați fost la picnic până acum? Ei bine, cu siguranță atunci când știi că nu poți face un lucru, parcă atunci îți dorști cel mai tare să îl faci. Dar, cât timp ai un balcon și o pătură, poți oricând să mergi la picnic. Cei mai norocoși sunt cei care pot face asta chiar în propria grădină.

Faceți exerciții fizice împreună – exercițiile fizice, nu numai că te ajută să îți menții un corp sănătos, dar este cunoscut faptul că ajută la reducerea anxietății. Ce poate fi mai bine decât să ai un corp și o relație sănătoasă?

Indiferent de cât de mult îți place să petreci timp cu partenerul tău, parcă după atâtea zile, ți s-a făcut dor de prieteni. În zilele noastre, asta nu mai este o problemă. Cu ajutorul tehnologiei îți poți vedea prietenii oricând. Faceți o conferință video cu toți prietenii și o să fie ca și când ați ieșit în oraș.

Statul prea mult în casă te-a făcut să te plictisești de același decor? Acum chiar nu e o problemă. Ai tot timpul să rearanjezi mobila din casă.

Cum am spus și mai sus, timpul petrecut cu tine însuți este esențial. Încearcă să îți rezervi câteva ore dintr-o zi a săptămânii pentru citit sau activități care îți plac. Astfel, fiecare dintre voi va avea parte de spațiu, iar la finalul zilei veți putea povesti ce a făcut fiecare, fără să știți deja răspunsul.

Mută „ieșirile în oraș”  la voi în living. Ca să rupi rutina, cu siguranță nu vrei să faci asta în pijamale, iar după ceva timp petrecut doar în casă știm că simți nevoia să te aranjezi. Nu știm exact cât va dura această perioadă, așa că ar fi bine să faceți din asta un obicei.

Visai demult la nunta perfectă, dar nu ai avut timp să faci planificările? Pune pe hârtie toate detaliile pe care le stabiliți împreună. Găsești aici câteva elementele-cheie pe care le vei întâlni la petrecerea nunţii tale.

Sperăm că idelile noastre vă vor fi de folos.

Înapoi la BLOG
0732 421 880
info@sevaevents.ro