Alege meniul nunţii tale din Ploieşti
Momentele în care invitaţii tăi la nuntă se află la masă sunt cele când iau o pauză, recapătă energie şi abia aşteaptă momentele artistice următoare. Aici ai variantele de meniuri de nuntă pentru Ploieşti, Prahova sau Buzău!
Preparatele pe care le serveşti la nuntă aduc un plus de gust serii. Calculate astfel încât să fie servite în momente-cheie, ele vor surprinde prin aromele îmbietoare.
Invitaţii se vor bucura de momentele mesei, în timp ce tu îţi reiei porţia de energie pentru tot ce urmează. Atât aperitivele, cât şi peştele, sarmalele şi friptura vor fi servite atent, organizat şi în funcţie de preferinţele tale pentru invitaţi.
Pachete de meniuri pentru nuntă în Ploieşti
Variantele de meniuri pentru nuntă în Ploieşti, Prahova sau Buzău au fost alese astfel încât să se potrivească ideii tale de eveniment, invitaţilor, dar şi bugetului tău.
- Salam uscat
- Mușchi file
- Ruladă de pui
- Ruladă șuncă și crudități
- Mozarella cu roșii cherry
- Cașcaval
- Tartă umplută cu salată de vinete
- Castravete natur
- Babic
- Tartă cu cremă Philadelphia și ou de prepeliță
- Ruladă de brânză cu somon fumee și spanac
- Măsline negre și verzi
Gustare rece I
- File de șalău
- Garnitură de legume mexicane cu unt și lămâie
Șalău, amestec mexican
- Sărmăluțe în foi de varză cu mămăliguță, ardei, bacon
Sarmale
- Ceafă de porc, piept de pui și cârnăciori
- Cartofi cu rozmarin la cuptor
- Salată de varză albă
- Chifle
Mixed Grill I
- Salam Sibiu
- Mușchi file
- Castravete natur
- Rulou șuncă și ciuperci
- Roșii cherry
- Cașcaval
- Mozzarella
- Tartă umplută cu salată de vinete
- Tartă icre crap și icre roșii
- Ruladă de pui cu avocado
- Tartă cu somon fumee
- Bărcuță ardei umplută cu brânză
- Tris de măsline
Gustare rece II
- Medalion de somon la grătar
- Broccoli cu sos de unt și lămâie
Pește Varianta II
- Sărmăluțe în foi de varză cu mămăliguță, ardei și bacon
Sarmale
- Mușchi de porc împănat la cuptor, pulpă de pui dezosată
- Cartofi cu rozmarin
- Salată de varză
- Chifle
Mixed Grill II
- Salam Sibiu
- Jambon porc
- Mozarella
- Nufăr de castravete
- Ruladă de pui cu avocado
- Rulou de salată de crudități
- Cașcaval
- Tartă ou prepeliță și icre de manciuria
- Tartă de somon fumee
- Babic
- Măsline negre și verzi
Gustare rece III
- Rondele de somon cu sos de vin
- Tris de legume (broccoli, conopidă, baby carrot)
Pește
- Sărmăluțe în foi de viță și varză cu mămăliguță, ardei, bacon și smântână
Sarmale
- Cotlet de porc cu os
- Cartofi copți cu dressing de mărar
- Salată de murături asortată
- Chifle
Friptură