Ce evenimente să planifici în funcție de anotimp

Acasă » Blog » Ce evenimente să planifici în funcție de anotimp

Când planifici evenimente festive importante din viața ta te gândești în primul rând la persoanele pe care le inviți, la locație și la dată. Îți dorești ca totul să se alinieze perfect și să ai o experiență de neuitat, fie că este vorba despre un botez, o nuntă sau o petrecere pentru ziua ta de naștere.

Pentru o petrecere cu un aer de poveste, perioada anului în care alegi să sărbătorești marele eveniment aduce de la sine o anumită stare. Îți dorești ca atmosfera evenimentului să se potrivească cu personalitatea ta pentru a pune acel element special în cadrul evenimentului pe care îl organizezi.

Perioada anului în care vei organiza petrecerea este strâns legată de vestimentația pe care o vei avea și de disponibilitatea invitaților. 

Dacă îți dorești să porți o anumită ținută, mai bine mergi la sigur. Vrei să te simți perfect și indiferent de cât de bine este dotată locația cu aer condiționat, nu vei putea purta blană când afară este caniculă.

În cazul în care urmează să planifici o petrecere care a avut un eveniment religios înainte, nuntă sau botez, se ține cont și de zilele de post. Câteva zile din an nu sunt tocmai potrivite pentru astfel de evenimente, dar spre fericirea noastră avem destule din care să alegem.

Evenimente importante din viața ta pe timp de vară

Vara este anotimpul preferat, indiferent de ocazie. Ai posibilitatea să te îmbraci cu ceva lejer, diafan și să petreci până în zori.

Luna iunie este puțin limitată, având câteva sărbători religioase puse pe calendar care te împiedică să organizezi o nuntă sau un botez, însă dacă ești o persoană norocoasă și găsești o portiță care te avantajează și pe tine și pe invitații tăi, te vei bucura de o vreme cu adevărat frumoasă.

Luna iulie în 2019 a fost cu adevărat luna petrecerilor. De la nunți la evenimente corporate, toate au fost de succes, neavând prea multe restricții religioase.

În august multă lume este plecată în vacanță, însă cu siguranța evenimentul tău o să reprezinte o prioritate pentru cei dragi.

Pe timp de vară trebuie să ai în vedere că meniul ales trebuie să fie unul ușor. Oricât de bune sunt sarmalele, ele se potrivesc mai bine iarna.

Dacă alegi să faci un botez vara, nu o să îți faci griji că cel mic va răci.

Evenimente importante din viața ta pe timp de toamnă

Toamna aduce de la sine peisaje de poveste, pline de culori și o vreme perfectă pentru mai multe ținute. 

Dacă pe timp de vară alegerile vestimentare au fost limitate, acum chiar poți să alegi ceva pe gustul tău.  La fel și cu meniul de la restaurant, nu te vei limita la feluri de mâncare ușoare ci poți merge pe o varietate care acoperă și cele mai mofturoase gusturi.

La început de septembrie încă mai poți petrece timp în aer liber, urmând să te duci în salonul de evenimente dacă se pune de o ploaie.

Evenimente importante din viața ta pe timp de iarnă

Pământul este îmbrăcat în alb și oferă o atmosferă de poveste. Nunțile iarna sunt rare, însă cu adevărat speciale și orice petrecere este binevenită. Nu mai suntem apăsați de căldura verii și opțiunile saloanelor de evenimente sunt vaste.

Fiind iarnă, toată lumea are o atmosferă de sărbătoare în suflet și se bucură cu adevărat de evenimentele organizate cu grijă.Luna decembrie însă, este ștearsă de pe calendar pentru nunți și botezuri, dar asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de magia iernii pentru alte petreceri și în ianuarie sau în februarie.

Evenimente importante din viața ta pe timp de primăvară

La fel ca toamna, primăvara ne oferă un decor natural mirific și o ocazie perfectă pentru a sărbători evenimentele importante. Din punct de vedere religios, postul Paștelui ne lasă fără câteva zile, dar avem destul timp înainte sau la o săptămână după Paște.

Din punct de vedere vestimentar și culinar, nu vei avea restricții prea mari, vremea fiind frumoasă.

Se spune că nunțile organizate primăvara aduc bucurie și noroc. 

Noi considerăm că orice eveniment se poate organiza cu un aer de basm indiferent de anotimpul ales. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de detalii în timp ce tu te relaxezi împreună cu cei dragi.

Înapoi la BLOG
0732 421 880
info@sevaevents.ro