Activități de 1 Mai acasă

Acasă » Blog » Activități de 1 Mai acasă

1 Mai muncitoresc era, de regulă, o tradiție a grătarelor și a călătoriilor la mare. Anul acesta, din cauza situației epidemiologice, cu toții suntem nevoiți să petrecem acasă. Chiar dacă nu pare cea mai fericită alegere, poate fi o bună ocazie de a ne bucura de lucrurile simple având în vedere că, în mod normal, tot timpul suntem prea ocupați pentru asta.

Este o bună oportunitate să punem familia pe primul loc. Această perioadă ne-a oferit ocazia de a petrece mai mult timp alături de familie decât o facem în mod normal, să ne descoperim mai bine și să facem cât mai multe activități împreună.

Te gândești că te vei plictisi de 1 Mai sau că te vei întrista gândindu-te cum ai petrecut anul trecut? Ei bine, poți face destul de multe activități și acasă, împreună cu partenerul sau familia.

Cei mai norocoși vor fi cei care locuiesc la curte, putând să se bucure de grătar chiar la ei acasă. Jocurile în aer liber, în special pentru cei care au copii, sunt o bună alegere pentru o zi de sărbătoare. Dar, nu-i așa că și adulții simt nevoia să facă asta din când în când, iar dacă nu acum, atunci când să profităm de timpul liber?

Iată câteva idei de a petrece timpul acasă de 1 Mai anul acesta:

  • Dacă ai o minge prin gospodărie, deja știi că ți-ai asigurat doza de mișcare și de distracție. Dacă vrei să intensifici jocul și mai tare, fă o competiție cu partenerul, iar cine pierde o să facă grătarul. Spre sfârșitul zilei puteți alege să vedeți apusul împreună.
  • Pentru cei care locuiesc însă într-un apartament, putem adapta activitățile din aer liber indoor, în special atunci când avem copii. Poate că spațiul din sufragerie nu ne perimite să jucâm fotbal, dar cu siguranță putem alege să jucăm volei după ce înlătutăm obiectele care se pot sparge.
  • Dacă tot e un 1 Mai atipic anul acesta, noi ne-am gândit că fimele ar fi o bună idee. Ți-am pregătit aici o listă cu unele dintre cele mai frumoase filme de vizionat în 2.
  • Și decât să visăm la ce am făcut anul trecut de 1 Mai, noi credem că ar fi mai bine să visăm la viitor, iar cum internetul este plin de opțiuni, poți vizita online diferite destinații pentru a alege împreună cu partenerul tău destinația unei potențiale luni de miere, atunci când lucrurile vor reveni la normal.
  • Indiferent că stai la curte sau într-un apartament, nu lăsa această perioadă să fie absorbită de monotonie. Pune pe listă „iesirile în oraș”, chiar dacă acestea vor fi la tine acasă. Este benefic să ieșim din când în când din pijamale și să ne bucurăm de o masă ca la restaurant, mai ales în zi de sărbătoare.

Indiferent cât de mult simțim lipsa libertății, sănătatea noastră și a celor din jur este cea mai importantă. Suntem siguri că ideile noastre prezentate mai sus te vor face să te bucuri mai mult de un 1 Mai muncitoresc petrecut acasă.

Înapoi la BLOG
0732 421 880
info@sevaevents.ro