Idei de filme de dragoste de văzut în doi

Acasă » Blog » Idei de filme de dragoste de văzut în doi

Izolarea la domiciliu nu sună prea grozav? În viața de cuplu este important să alungăm monotonia pentru a ne proteja relația.

Dragostea ne ajută să trecem peste perioadele dificile, așa că ne-am gândit să venim cu câteva idei de filme de dragoste pe care să le vizionezi împreună cu partenerul/a.

A Star Is Born – este o dramă bazată pe o poveste de dragoste dintre doi oameni uniți de către talent, dar separați de popularitate. Există mai multe versiuni ale acestui film, originalul fiind interpretat de Janet Gaynor și Fredric March în anul 1937. A doua versiune a apărut în anul 1954 cu Judy Garland și James Mason, iar cea de-a 3-a în 1976 cu Barbara Streisand și Kris Kristofferson. Interpretarea melodiei „Shallow”o veți auzi doar în cea mai recentă variantă, cea care îi aduce în rolurile principale pe Lady Gaga și Bradley Cooper.

If Beale Street Could Talk (2018) – de la Barry Jenkins – regizorul Moonlight, care este un fel de romantism propriu – vine această adaptare a lui James Baldwin. Este vorba despre un cuplu, îndrăgostit nebunește care așteaptă un copil, a cărui relație este periclitată atunci când unul dintre ei este acuzat de o crimă pe care nu a comis-o.

Carol (2015) – bazat pe romanul „The Price of Salt” de Patricia Highsmith, Carol spune povestea unei aventuri între două femei din anii ’50, astfel încât veți avea plăcerea de a urmări toate rochiile somptuoase, în plus, pe lângă romantism. Acest film a primit, de asemenea, nominalizare la Oscar pentru performanța lui  Cate Blanchett și Rooney Mara.

Anna Karenina (2012) – un film adaptat după celebrul roman al lui Lev Tolstoi. Povestea urmărește nivelurile superioare ale societății ruse și modul în care alegerile inimii pot schimba poziția socială a unei persoane.

The Vow (2012) – acest film se bazează pe povestea adevărată a cuplului din viața reală Kim și Krickett Carpenter. După un tragic accident de mașină, ea își pierde memoria, iar el trebuie să găsească o modalitate de a o face să se reîndrăgostească de el.

The Notebook – filmul descrie o poveste de dragoste ce reinventează mitul iubirii. Secvențele se desfășoară între trecut și prezent și descriu modul în care relația se transformă pe măsura trecerii anilor.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind – acest film încalcă toate regulile romantismului. Acțiunea filmului începe după ce cuplul s-a despărțit deja, iarJoel (interpretat de Jim Carrey), din cuza dezamăgirii în dragoste, caută o procedură prin care să o șteargă pe fosta sa iubită, Clementine (interpretată de Kate Winslet) din memorie. Însă acest lucru, călătoria prin toate amintirile trecutului, rezultă în ceva mult mai aprins.

Titanic – nu știm dacă mai există persoane care nu au văzut până acum acest film, însă știm cu siguranță că merită revăzut. Filmul descrie o poveste de dragoste dintre doi tineri care provin din clase sociale diferite ce se întâlnesc întâmplător la bordul navei, dar în ciuda acestui aspect se îndrăgostesc și aleg să facă tot posibilul pentru a fi împreună.

Before Sunrise – seriile Before Sunrise (1995), Before Sunset (2004) și Before Midnight (2013) urmăresc povestea de dragoste de-a lungul anilor a doi tineri care s-au cunoscut în timp ce călătoreau în jurul unui oraș european. Acest film dovedește că marile povești de dragoste nu trebuie să fie atâ de forțate emoțional.

The Holiday – este o comedie romantică ce descrie povestea a 4 persoane care sunt nemulțumite de viața lor, până când o întâlnire predestinată îi schimbă pe fiecare în bine în perioada sărbătorilor de Crăciun.

Ce poate fi mai relaxant în această perioadă decât să ne rupem de realitate câteva ore?

Înapoi la BLOG
0732 421 880
info@sevaevents.ro