Cele mai frumoase aranjamente florale pentru nuntă

Acasă » Blog » Cele mai frumoase aranjamente florale pentru nuntă

Este o plăcere doar să alegi ce aranjamente florale pentru nuntă vei avea pe mese. Ții minte acele buchete de flori spectaculoase pe care le-ai văzut la alte nunți sau evenimente? A venit rândul tău să te bucuri de aceste minunății vizuale și, uneori, olfactive.

Înainte de toate ar trebui să îți precizăm că aranjamentele florale de nuntă nu se limitează doar la ce vei pune pe masă – inclusiv prezidiul, unde vei sta alături de partenerul de viață și nași. Poți merge și mai departe și decora alte elemente din salon, pervazurile geamurilor sau chiar treptele de la intrare. Totul ține de imaginația ta. Însă, totul începe de la aranjamentele pentru mese.

Hai să vedem cum te poți bucura de cele mai frumoase aranjamente florale pentru nuntă chiar la petrecerea ta!

Flori de sezon

Vii, colorate, culese în dimineața nunții și menținute proaspete cu ajutorul apei. Florile de sezon reprezintă opțiuni simple și impresionante prin care poți să scoți în evidență romantismul nunții tale. Indiferent de conceptul evenimentului, vei găsi o floare sau o nuanță care să se potrivească.

Florile de sezon sunt pline de simboluri

  • Lalelele semnifică iubire sinceră și speranță.
  • Floarea soarelui înseamnă loialitate.
  • Crinii albi de vară se potrivesc nunților cu un aer regal.
  • Trandafirii pitici au fost la modă în ultimul an și încă se mențin în top.
  • Cum am putea uita orhideele, mesagerii iubirii?
  • Sau strelitzia, floarea paradisului?

Flori de hârtie

Ți-ai putea imagina că la nunta ta invitații se bucură de aranjamente intrigante, ieșite din tipare, care îi fac să se întrebe dacă florile pe care le privesc sunt vii și ce soi sunt?

Florile din hârtie pot imita flori reale, cum ar fi trandafirii sau bujorii. Pot reproduce frunze și crea un spectacol în culori pastel sau intense, tocmai bun de privit. Florile de hârtie se pot transforma în orice – aranjamente pentru mese și prezidiu, buchetul miresei și nașei, panouri pentru fotografii sau arcade pentru intrarea în local.

Suporturi ieșite din comun

Clasica vază se potrivește unei nunți simple, elegante sau cu concept ușor retro. Îi poți alege un model ieșit din comun sau…

Ce-ar fi dacă ai pune florile într-un pahar? Deși aparent simplu, el poate fi personalizat cu inițialele voastre, un mesaj drăguț sau o urare. Florile scufundate în apă sunt pe val și poți face o extra-mărturie din ele: ultimul invitat care pleacă de la masă ia și florile. Ghiveciul cu flori este luat în calcul dacă ai un concept romantic, vintage. În plus, astfel poți decora și scările sau chiar întreg salonul.

Strălucire prin accesorii

Hai să îți arătăm cele mai frumoase metode prin care poți să scoți florile în evidență!

  • Mixuri dintre flori și fructe care aduc un aer proaspăt.
  • Flori puse în colivie, un trend dedicat celor ce vor să scoată în evidență romantismul.
  • Sfeșnitul înflorat iese în evidență dacă nuanța predominantă a decorului este alb.
  • Florile de câmp cu spice de grâu sunt în topul conceptelor boho-chic, retro-chic și nu numai.

Casă de piatră cu flori

Nunta ta poate arăta strict cum îți dorești – totul este să îți lași imaginația în voie și să nu cedezi presiunilor organizării evenimentului. Nu trebuie să te stresezi la fiecare pas, din contră. Bucură-te de momentele mici și speciale, cum ar fi cel când alegi dintre acele frumoase aranjamente florale pentru nuntă.

Înapoi la BLOG
0732 421 880
info@sevaevents.ro