10 idei de cerere în căsătorie

Acasă » Blog » 10 idei de cerere în căsătorie

Cererea în căsătorie este un moment emoționant pentru amândoi. Chiar dacă vrei ca el să aibă un iz spontan (și va avea, pentru că va fi o surpriză pentru ea), trebuie să cumperi inelul din timp. Însă, odată ce îl ai (ascuns bine), te poți gândi la cum să îi spui întrebarea.

Iată 10 idei de cerere în căsătorie care o vor cuceri, așa cum ai făcut-o în ziua când v-ați cunoscut.

#1 Metoda clasică

Voi doi îmbrăcați elegant, tu cazi în genunchi, scoți inelul și i-l înmânezi. Este un moment magic, indiferent de contextul în care se întâmplă. Ea va străluci de fericire și va fi surprinsă, chiar dacă își va da seama din momentul în care cazi în genunchi.

#2 Surpriza în public

Adună prietenii comuni pentru aparent o altă ocazie și pregătește scenariul. Oferă-i un buchet din florile ei preferate și ai grijă ca inelul să fie acolo. Îl poți atașa unei etichete sau unei flori. Important este să fie ușor de văzut și ușor de desprins din buchet.

#3 Răsăritul de soare

Fie că ești la mare sau la munte, răsăritul soarelui este un moment romantic. Poate că locuiești la ultimul etaj și sunteți la tine acasă. Dacă ai priveliștea, o sticlă de vin pe gustul vostru și o muzică în surdină, atunci cererea pe balcon va fi una impresionantă.

#4 Cererea din călătorie

Dacă plănuiți o vacanță împreună, atunci o poți cere în căsătorie la un obiectiv turistic romantic și apreciat. Turnul Eiffel, Fontana di Trevi, ai atâtea opțiuni! Momentul va fi unic și pentru că veți primi felicitări de la ceilalți turiști.

#5 Inelul din carte

Dacă logodnica ta apreciază lectura, cumpără cartea ei preferată într-o ediție specială. Pune inelul într-o pagină cu o acțiune semnificativă pentru întreaga poveste și spune-i să îți arate partea ei preferată. Chiar dacă ea caută o altă pagină, va găsi inelul și preferințele i se vor schimba.

#6 Sună un prieten

Iubitei tale îi place o anumită celebritate din România? încearcă-ți norocul! Vorbește cu echipa de marketing a acelei celebrități și cere o scurtă filmare în care îi spune viitoarei tale logodnice că va fi cerută de soție. Impactul? Garantat!.

#7 Spune-i pe piesa voastră

Ieșiți într-un club și așteaptă să înceapă piesa voastră de cuplu. Astfel de piese au, de obicei, cel puțin un vers legat de sentimentele pe care le aveți unul pentru celălalt. Pune-i întrebarea chiar acolo, pe ring, imediat după acel vers.

#8 Personalizează ceva

Cana de cafea, brelocul de chei… Aproape orice obiect poate fi personalizat. Este nevoie doar să aștepți momentul potrivit, cu inelul în buzunar. Rezultatul va fi emoționant, lacrimogen și cu râsete.  

#9 Scrie-i pe pat

Probabil că ai văzut acest moment în filme. Este unul romantic și sensibil. Îi poți scrie cererea din bomboane de ciocolată pe pat, pe care le completezi cu petale de trandafiri. Vrei un pont? În magazinele cu decorațiuni găsești potpourri la pungă. Miros frumos și au un aspect romantic.

#10 Arată-i în imagini

Fă un colaj de fotografii, un clip video sau un text. Arată-i rezultatul și păstrează întrebarea pentru final. Poți amesteca și prietenii de pe social media, însă nu o cere în căsătorie prin social media. Lasă partea virtuală să pregătească terenul.

Casă de piatră cu diamante!

Indiferent ce inel sau moment alegi pentru cerere, îți promitem că rezultatul va fi unul emoționant. De atunci încolo, viața voastră va fi altfel, pentru că în scurt timp veți deveni o familie. Succes!

Înapoi la BLOG
0732 421 880
info@sevaevents.ro